Praeses Dixit

Sup UFKA-gengsters!

We hebben tot dusver een fantastisch semester achter de rug met enkele hoogtepunten zoals het ledenweekend, Threesome TD, Kroegentocht Leuven,… Tegen de keust was het te doen jongens.
Maar er was natuurlijk één uitschieter! Namelijk de eerste kennismaking voor vele onder jullie met de KP en den Hagar. Ik hoop dat jullie tot dusver al flink genoten hebben.

Het studeren komt al terug aan de horizon piepen en blijven uitstellen is natuurlijk geen goed idee. Het is niet omdat ik dat doe, dat jullie dat ook moeten doen, ga ervoor. Wel hebben wij nog enkele evenementen aan te bieden voor de nodige ontspanning uiteraard. Eerst en vooral wil ik een warme oproep om te komen/blijven sporten! We zullen dit jaar opnieuw dicht bij de oppergaai eindigen wat ons echt wel trots zou maken.

Voor de rest hebben we meteen een knaller van een TD op het programma staan, nl. She Wants TD. Kom zeker een kijkje nemen in de KP om weer achterover te vallen van onze duizelingwekkende acties. Hierna gaan we donderdag ook duchtig foren op 3 Eiken On Air waar er traditiegetrouw duvel en kriek wordt aangeboden, maar er zullen ook gratis vaten zijn! Verder zullen wij ook zelf een enige echte NamiddagTD organiseren waarbij menig vaten worden getapt volledig gratis voor jullie. Voor de mensen die er al 2 jaar geleden bij waren, ja hoor, het wordt even goed als toen.

Een moment om ook naar uit te kijken is uiteraard de UFKA Ontgroeningscantus. Wees welkom om te zien welke vuile stinkende kutschachten waardig genoeg zijn om ons te vervoegen aan de corona. Nog niet overtuigd? Kom dan gewoon omdat de Selder helemaal naar de tering wordt gezopen, ook tof he.

Op het moment dat jullie deze Gaper in de pollekes krijgen geduwd zal de Vrienden- en Familiecantus al gepasseerd zijn. Ik kan alleen maar zeggen dat ik er op dit moment al volop naar uitkijk dus hopelijk was het voor jullie genieten.

Tot binnenkort protjes.

Dixit,

Nathan Van den Berghe
UFKA Praeses 2016-2017
UFKA Schachtentemmer 2015-2016
UFKA Zedenmeester 2014-2015
UFKA Sport 2013-2014